Salma Hayek Hollywood Şöhretler Kaldırımı'ndaki Yerini Aldı

Salma Hayek, Hollywood'un en büyük ödüllerinden birini kazandı.

Giriş Tarihi: 23.11.2021 10:20

Meksikalı-Amerikalı oyuncu Salma Hayek'in yıldızı Hollywood Şöhretler Kaldırımı'na (Hollywood Walk of Fame) konuldu. TCL Chinese Theatre dışında gerçekleşen törende yıldız, balon etekli diz boyu elbise ve uyumlu kısa ceketle eşleştirilmiş mücevherli korsajdan oluşan tamamen siyah bir Alexander McQueen kıyafet tercih etti.

Salma Hayek'i törende eşi Francois-Henri Pinault ve annesiyle koordineli siyah kürklü bir elbise ve blazer giyen 14 yaşındaki kızı Valentina Paloma Pinault yalnız bırakmadı.

Hayek, kabul konuşmasından önce onu onurlandıran Eternals yönetmeni Chloe Zhao ve komedyen Adam Sandler ile de poz verdi.

Son olarak House of Gucci'de rol alan Salma Hayek ABD'de geçirdiği ilk yıllarda bir adamın Hollywood Bulvarı'nda ona ve bir grup arkadaşına bıçak çektiği tehlikeli bir karşılaşmadan bahsetti.

"Hollywood Bulvarı'nı her düşündüğümde, hatırladığım şey bu. Ve gerçek şu ki, o gece eve gittiğimde, 'Burada ne yapıyorum? Kimse beni istemiyor. Bugün neredeyse öldürülüyordum' diye düşündüm." dedi. Yabancıların kendisine karşı ırkçı olduğu birkaç kez daha bahsetmeye devam etti, "'Ben burada kimse beni istemiyor. Beni ülkemde istiyorlar' dedim. Ama kaldım." açıklamasında bulundu.

Hayranlarına seslenerek "Bana kalma cesaretini veren şeyin ne olduğunu kendinize sorarsanız, o sendin derim" dedi.

BİZE ULAŞIN