Dominic West'in Oğlu Prens William'ı Canlandıracak

Dominic West'in oğlu Senan West, The Crown'da Prens William'ı canlandıracak.

Giriş Tarihi: 23.11.2021 11:51

The Crown 5. sezonda Prens Charles'a hayat veren Dominic West'in oğlu Senan West, Prens William rolünü aldı. West'in 13 yaşındaki oğlu Senan West, babası Prens Charles'ın yanı sıra Prens William olarak ilk oyunculuk çıkışını yapacak.

Beşinci sezon, kraliyet ailesi için çok karanlık bir on yılın başlangıcı olan 1990'dan başlıyor ve Majestelerinin daha önce "annus horribilis" ("korkunç yıl" anlamına gelen Latince bir ifade) olarak nitelendirdiği '92 yılını keşfetmesi bekleniyor.

Kasım 1992'de, tahta çıkışının 40. yıldönümü münasebetiyle yaptığı bir konuşmada, Kraliçe şunları söyledi: "1992, geriye büyük bir zevkle bakacağım bir yıl değil."

1992'de Charles ve Diana ayrıldılar, bunu Diana'nın Andrew Morton'un biyografisi Diana: Kendi Sözleriyle Gerçek Hikayesi'ndeki sansasyonel tasviri izledi. Kitap, prensesin bulimia ve depresyonla savaşını ve Prens Charles'ın Camilla Parker Bowles ile ihanetini detaylandırdı.

Beşinci ve altıncı sezonun zaman çizelgesinin tam olarak nasıl bölüneceği henüz doğrulanmadı. Serilerden birinin 1996'da Prens Charles ve Diana'nın boşanmasını, Kraliçe'nin o yılki yıkıcı Dunblane katliamına tepkisini ve Prens Philip'in kamuoyu önünde tabancaların çoğunu yasaklayan yeni bir yasaya itiraz etmesinin ardından neden olduğu tepkiyi içermesi bekleniyor.

Prenses Diana'nın 1997'de Paris'te bir araba kazasında 36 yaşında trajik ölümüyle ilgili olayların, The Crown'un son sezonlarında da yer alması muhtemel . Merhum prenses, Mısırlı bir film yapımcısı ve milyarder Mohamed El Fayed'in oğlu olan sevgilisi Dodi Fayed ile birlikteydi. Dodi de kazada öldü.

Diana'nın ölümü halk arasında yaygın yas tutulmasına neden oldu ve 6 Eylül'de cenazesi için bir milyon kişi Londra sokaklarını doldurdu.

Dahil edilmesi muhtemel diğer tarihi olaylar, Başkan Nelson Mandela'nın Birleşik Krallık'a yaptığı devlet ziyareti ve Tony Blair'in 1997'de iktidara gelmesi.

The Crown'un altıncı sezonunun, Şubat 2002'de 72 yaşında felç geçirerek ölen Prenses Margaret'in ve bir ay sonra Mart ayında 101 yaşında zatürreden Kraliçe Anne'nin ölümlerini de betimleyeceği tahmin ediliyor. Ayrıca 2005 yılında gerçekleşen Prens Charles ve Camilla'nın düğününü de içerebilir.

BİZE ULAŞIN