Jennifer Lopez ve Owen Wilson'lı "Marry Me"den Fragman Geldi

Jennifer Lopez romantik komedi oyununa geri dönüyor ve bu sefer kolunda Owen Wilson var.

Giriş Tarihi: 19.11.2021 13:05 Güncelleme Tarihi: 19.11.2021 13:06

Jennifer Lopez'in Kat Valdez adında bir pop yıldızını canlandırarak kendi kariyerine göz kırpacağı film, aniden evlenen iki yabancının hikayesini anlatıyor.

Kat ve kendisi gibi şarkıcı olan sevgilisi Bastian (Maluma) büyük bir konserde, hayranlarının gözü önünde evleneceklerdir. Ancak sahneye çıkmadan hemen önce aldatıldığını öğrenen Kat, ani bir kararla seyiricler arasından biriyle evlenmeye karar verir. Seçtiği isim ''Evlen Benimle'' yazılı br pankart tutan ve Owen Wilson'ın canlandırdığı Charlie Gilbert olur. Charlie ise, tamamen kızının zoruyla konsere gelmiş, lisede matematik öğretmeni olan bekar bir babadır. Birbirlerini hiç tanımadan evlenen pop yıldızı Kat ve matematik öğretmeni Charlie arasında beklenmedik bir aşk doğar. Peki tamamen ayrı dünyaların insanı olan bu ikili, ortak bir yaşamı devam ettirebilecek midir?

Sevgililer Gününde vizyona girmesi beklenen filmde, Jennifer Lopez'den ve ilk kez oyunculuk yapacak olan Maluma'dan orijinal şarkılar yer alacak. Fragmandan anlaşıldığı üzere, Jennifer Lopez'in şarkıları, dansları ve sahne şovları da filmde bolca yer alacak.

BİZE ULAŞIN