Harry Potter 20. Yılına Özel Bölümle Geri Dönüyor

Harry Potter serisinin 20. yılı için oyuncu kadrosu ve yapım ekibi HBO Max’te yayınlanacak özel bir bölüm için yeniden bir araya geliyor.

Giriş Tarihi: 17.11.2021 11:56 Güncelleme Tarihi: 17.11.2021 11:59

Harry Potter'ın 20. yılının şerefine çekilecek bir araya gelme programı Return to Hogwarts duyuruldu. Oyuncuların film setinde bir araya geleceği özel program, yılbaşında HBO Max'te yayınlanacak. Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson, serinin ilk filmi "Harry Potter ve Felsefe Taşı"nın yıldönümünü kutlamak için, bir HBO Max retrospektifinde film yapımcısı Chris Columbus ve diğer oyunculara katılacak.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts isimli bu özel bölümde Harry, Ron ve Hermione olarak izlediğimiz Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson başta olmak üzere seride rol alan Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Ian Hart ve çok daha fazla isim bu özel bölümde hayranları selamlayacak.

Harry PotterRetrospektif olarak tanımlayabileceğimiz bu bölüm, serinin hayranlarını yıllar sonra Harry Potter evreninde büyülü bir yolculuğa çıkarırken; oyuncuların Harry Potter serisiyle ilgili çok özel ve yepyeni röportajlarını görme şansına yakından tanık olmamızı sağlayacak.

Serinin yapım süreciyle ilgili daha çok detay öğreneceğimiz bu özel bölüm, Harry Potter serisinin eşsiz mirasını, dünya çapındaki hayranların kalplerine ve zihinlerine nasıl dokunduğunu ve onların hayalleri üzerindeki silinmez etkisini de kutlayacak.

Harry Potter hayranlarının yıllardır beklediği Return to Hogwarts bölümü, 1 Ocak 2022'de HBO Max'te izleyici ile buluşacak.

J. K. Rowling tarafından yazılan Harry Potter kitaplarının sinema uyarlaması olan seride toplam sekiz bölüm yayınlandı. Filmlerin yapımcılığı, Warner Bros tarafından gerçekleşti. Serinin ilk filmi olan Harry Potter ve Felsefe Taşı 2001 yılında, son filmi Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 ise 2011'de vizyona girdi.

BİZE ULAŞIN