Elvis Presley Biyografik Filminden Tanıtım Fragmanı Geldi

Austin Butler’ın Elvis Presley'i canlandırdığı biyografi tarzında filmden ilk görüntü yönetmen Baz Luhrmann tarafından paylaşıldı.

Giriş Tarihi: 17.11.2021 11:38 Güncelleme Tarihi: 17.11.2021 11:39

Son olarak 2013 yapımı The Great Gatsby filmini yöneten Son olarak 2013 yapımı The Great Gatsby ile Baz Luhrmann, rock'n'roll müziğin efsane ismi Elvis Presley'i konu alan yeni filmiyle sinemalara dönmeye hazırlanıyor. Austin Butler'ın Elvis Presley'i canlandıracağı filmin 24 Haziran 2022'de vizyona girmesi planlanıyor.

İsmi hala belli olmayan Elvis Presley filmi, Rock'n Roll kralı Elvis'in kariyerinin başlangıcını ve üne kavuşmasını anlatan 20 yıllık bir sürece ve aşırı kontrolcü olmasıyla tanınan, aynı zamanda Elvis'in kariyerinin bitmesinde büyük payı olduğu düşünülen menajer Tom Parker ile sanatçının arasındaki ilişkiye odaklanacak.

Sanatçının menajeri Colonel Tom Parker'ı başarılı oyuncu Tom Hanks, Elvis'in eşi Priscilla Presley'i ise Olivia DeJonge canlandıracak.

Elvis'e oldukça düşkün olan ve şöhrete kavuşup evden ayrıldığında kendisini ciddi bir depresyonun içinde bulan annesi Gladys Presley'ye ise Maggie Gyllenhaal hayat verecek.

BİZE ULAŞIN