Harry Styles Marvel Evrenine Katılıyor

Müzik dünyasından beyaz perdeye geçişi Christopher Nolan’ın 2017 yapımı Dunkirk filmiyle olan Harry Styles'ın Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olacağı açıklandı.

Giriş Tarihi: 20.10.2021 13:40 Güncelleme Tarihi: 20.10.2021 13:41

Geçtiğimiz günlerde dünya prömiyerini gerçekleştiren Eternals filminin sonunda Harry Styles'ın da göründüğü belirtiliyor.

Variety yazarlarından Matt Donnely, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Oscar ödüllü yönetmen Chloé Zhao tarafından çekilen Eternals filminde Harry Styles'ın da yer aldığını duyurdu. Filmin prömiyerine katılan Donnely, Avengers'ın başa bela isimlerinden Thanos'un vurdumduymaz ve çapkın kardeşi Eros'un Eternals'da yer aldığını ve Harry Styles tarafından canlandırıldığını açıkladı.

Styles'ın "gelecekteki Marvel filmlerinde" rol alacağı söylentileri, 5 Kasım'da gösterime girecek "Eternals"ın ABD galasından öncede vardı. Eternals'da Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Gemma Chan, Richard Madden ve Kit Harington dahil olmak üzere Marvel'in tipik yıldızlarla dolu kadrosu yer alıyor.

Styles, oyunculuk çıkışını 2017'de Christopher Nolan'ın İkinci Dünya Savaşı filmi Dunkirk'te yaptı ve aynı yıl kendi adını taşıyan ilk solo albümünü çıkardı. Eylül 2022'de çıkacak olan kız arkadaşı Olivia Wilde'ın yaklaşan uzun metrajlı filmi Don't Worry Darling'de Florence Pugh, Chris Pine ve Wilde ile birlikte başrolde yer alıyor. Ayrıca henüz çıkış tarihi belli olmayan bugüne kadarki üçüncü projesi "My Policeman" kadrosunda bulunuyor.

BİZE ULAŞIN