The Sopranos'un Türkiye Uyarlaması Geliyor

1999 yılından 2007 yılına kadar yayınlan ve dünyanın en başarılı dizilerinden biri olarak gösterilen The Sopranos'un Türkiye'ye uyarlaması yapılacak.

Giriş Tarihi: 12.10.2021 11:27

1999 - 2007 yılları arasında yayınlanan ve gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında gösterilen The Sopranos'un Türkiye uyarlaması geliyor. Dizi için ilk adım atıldı ve hakları satın alındı. Birçok önemli diziye imza atan, son olarak Çukur dizisiyle benzer bir hikayeye imza atan Ay Yapım, HBO klasiği olan dizinin Türkiye uyarlaması için haklarını satın aldı.

Birçok Emmy ve Altın küre Ödülü kazanan orijinal dizi, tüm dünyada izlenme rekorları kırmıştı. James Gandolfini'nin başrolünde yer aldığı dizide Sopranos Ailesi ve mafya hanedanının yaşadıkları anlatılıyor. Derinlemesine karakter çözümlemeleri olan dizinin hem aksiyon, hem drama türünü işleyişi ve senaryosu eleştirmenler tarafından da övgüler topladı.

Filmin haklarını alan Ay Yapım, henüz detaylarla ilgili bir bilgi vermedi. Yönetmen ve oyuncu kadrosu yakın zamanda açıklanacak. The Sopranos, 6 sezon boyunca yayınlandığında en çok izlenen dizi olmuştu. Başrol oyuncusu James Gandolfini, dizinin bitmesinden kısa bir süre sonra hayatını kaybetti ve erken yaşta aramızdan ayrıldı.

BİZE ULAŞIN