Genç Willy Wonka ile Tanışın

Timothée Chalamet Willy Wonka kostümü ile ilk fotoğrafını paylaştı.

Giriş Tarihi: 11.10.2021 14:22

Sinemanın son yıllarda en dikkat çeken genç yeteneklerinden Timothee Chalamet, gençliğini canlandıracağı Willy Wonka karakterinden ilk fotoğrafı paylaştı. Chalamet, orijinal 1971 uyarlaması "Willy Wonka & the Chocolate Factory"de Gene Wilder'ın Wonka'yı tasvir ettiği filme atıfta bulunarak, "Gerilim korkunç, umarım devam eder." notuyla Instagram'da fotoğrafı yayınladı.

Birçok kez sinema ve sahneye uyarlanan Roald Dahl'ın ünlü romanı 'Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın baş karakteri eksantrik çikolatacıyı daha önce Gene Wilder (1971) ve Johnny Depp (2005) oynamıştı.

Charlie'nin Çikolata Fabrikası kitabının ünlü çikolatacısı Willy Wonka karakterinin geçmişinin anlatılacağı film müzikal tarzda olacak.

Willy Wonka, ünlü yazar Roald Dahl tarafından yaratıldı. Karakter, Charlie adındaki fakir bir çocuğu takip eden 1964 tarihli "Charlie and the Chocolate Factory" romanında çıkış yaptı. Wonka tarafından işletilen harika ve ürkütücü çikolata fabrikasını gezmek için altın bir bilet kazanan Bucket, hikayenin merkezini oluşturuyordu.

Filmin 2023 yılında yayınlanması planlanıyor.

BİZE ULAŞIN