Joaquin Phoenix'ten Joker'in Devam Filmi Açıklaması

Joaquin Phoenix, 'Joker' devam filmi hakkında konuştu: "Karakterde keşfedebileceğimiz başka şeyler de var"

Giriş Tarihi: 08.10.2021 12:14

2019'un en çok konuşulan filmi olan Joker'in başrolü Joaquin Phoenix, The Playlist'e verdiği röportajda Joker devam filmine dair konuştu.

Joker filmindeki performansıyla "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne layık görülen Joaquin Phoenix, The Playlist'e verdiği röportajda Joker'in ilgi çekici bir karakter olduğunu belirterek şu sözleri ekledi: "Bu karakterle yapabileceğimiz ve karakterde keşfedebileceğimiz başka şeyler de var. Ama bunu yapar mıyız, bilemiyorum."

Joker filmi Joaquin Phoenix'e En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandırmıştı. Film 2019 yılında gösterime girdi. Resmi konusu ise şöyleydi: Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in hayatına odaklanıyor. Toplum tarafından dışlanan bir adam olan Arthur, hayatta yapayalnızdır. Sürekli bir bağ kurma arayışında olan Arthur, yaşamını taktığı iki maske ile geçirir. Gündüzleri, geçimini sağlamak için palyaço maskesini yüzüne takan Arthur, geceleri ise asla üzerinden silip atamayacağı bir maske takar. Babasız büyüyen Arthur'u en yakın arkadaşı olan annesi Happy adıyla çağırır. Bu lakap, Arthur'un içindeki acıyı gizlemesine yardımcı olur. Ancak maruz kaldığı zorbalıklar, onun gitgide toluma aykırı bir adam haline gelmesine neden olur. Yavaş yavaş psikolojik olarak tekinsiz sulara yelken açılan Arthur, bir süre sonra kendisini Gotham Şehri'nde suç ve kaosun içinde bulur. Arthur, zamanla kendi kimliğinden uzaklaşıp Joker karakterine bürünür.


BİZE ULAŞIN