HBO Max 2022'de Türkiye’de Yayın Hayatına Başlayacak

HBO Max, 2022'de 7 yeni ülkede daha yayın hayatına başlayacağını açıkladı. Söz konusu ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor.

Giriş Tarihi: 07.10.2021 13:04

ABD'nin önde gelen ücretli televizyon kanallarından biri olan HBO (Home Box Office), geçen yılın mayıs ayında dijitalde HBO Max olarak hizmet vermeye başlamıştı. Şu anda sadece sınırlı bazı ülkelerde çalışan platform Türkiye, Yunanistan, Hollanda, İzlanda, Estonya, Letonya ve Litvanya'da 2022'de yayın hayatına başlayacak.

Duyuruya göre HBO Max'in hedefinde 2026 yılına kadar 190 ülkeye ulaşabilmek bulunuyor. Geçtiğimiz gün yapılan açıklamayla birlikte HBO Max'in yayında olduğu Avrupa ülkeleri 27 olacak. İskandinav ülkelerinde platformun aylık ücreti düşürülecek. İspanya ve Andorra'da ise aynı olacak. Genel olarak ücretlerin 10$ civarında olduğu biliniyor.

"Friends: The Reunion" ile büyük çıkış yakalayan HBO Max aynı zamanda Gossip Girl'ün yeni versiyonunu hayata geçirdiği. Türkiye'ni uluslararası Emmy Ödüllü dizisi "Şahsiyet" Meksika yapımı uyarlamasıyla bu ay HBO Max'te izleyicilerle buluşuyor. Platformda ayrıca Justice League, The Nevers, Gossip Girl, Mare of Easttown, No Sudden Move ve Spartacus gibi yapımlar var.

BİZE ULAŞIN