Celine Dion'un Hayatı Belgesel Oluyor

Celine Dion, 'resmi' belgeselin 'çok kişisel' olacağını söyledi.

Giriş Tarihi: 01.10.2021 14:36 Güncelleme Tarihi: 01.10.2021 14:51

Tüm zamanların en popüler sanatçılarından biri olan Celine Dion'un hayatı ve kariyeri Oscar adayı film yapımcısı Irene Taylor tarafından yönetilecek bir belgesel olmaya hazırlanıyor.

Sony Music Entertainment Canada ve Vermilion Films ortaklığında yapımcılığını üstlenecek olan Sony Music Entertainment'ın (SME) Premium İçerik bölümüne göre isimsiz filmin prodüksiyonu başladı.

53 yaşındaki Dion, "Resmi belgeselimin çekimlerine başlıyoruz. Bu projede [Taylor] ve [Sony] ile yakın çalışmayı dört gözle bekliyoruz." açıklamasında bulundu. "Çok kişisel ve herkese benim daha önce görmedikleri bir parçamı gösterecek" diye devam etti.

Belgesel film Celine Dion'un tam desteğiyle yapılıyor. Hayatının ve uzun kariyerinin yanı sıra dünya turları ve Las Vegas'ta ikamet ettiği yerlerin derinliklerine dalacak.

"Hayranlarıma karşı her zaman açık bir kitap oldum. Duyarlılığı ve düşünceli yaratıcılığıyla Irene'in herkese daha önce görmedikleri bir parçamı gösterebileceğini düşünüyorum... hikayeyi en dürüst ve en içten şekilde anlat." dedi Dion.

Taylor, "Celine Dion gibi efsanevi bir sanatçıyla bu yolculuğa çıkmak, bir film yapımcısı olarak benim için olağanüstü bir fırsat. Hayatını ve eşsiz kariyerini inceleme erişimim olması, dünyayla paylaşmayı dört gözle beklediğim ikonik, küresel bir süperstarın çok yönlü bir portresini yaratmama izin verecek." diye konuştu.

BİZE ULAŞIN