Golden Key Bördübet'ten 'Birlikte İyileşelim' etkinliği

Golden Key Bördübet, yanan ormanlara ithaf ettiği müzik dinletisi ile doğaya duyduğu saygıyı, coşku ve umudu bir arada yaşattı.

Giriş Tarihi: 29.09.2021 12:58

Doğaya ve doğal hayatı korumaya duyduğu özen ve konuk ağırlama felsefesi hiçbir zaman değişmeyen Golden Key Bördübet'te 25 Eylül, Cumartesi akşamı Marmaris'te yaşanan büyük yangın felaketinin anısına ''Birlikte İyileşelim'' konseptli bir müzik performansı icra edildi.
Bölgede yaşanan yangının acısını müzik ile saralım ve ''Birlikte İyileşelim'' diyerek yola çıkılan etkinlikte Alaturka Records Grubu tarafından, Anadolu topraklarındaki nice acı tatlı günlerin izlerini taşıyan Anatolian Spirit Müzik Performansı 25 Eylül, Cumartesi akşamı Golden Key Bördübet'te doğaya ve ormanlara ithaf edilerek sahneye kondu.


Tüm misafirlerin ve katılımcıların adına Tema'ya ağaç bağışında bulunulan gecede, Golden Key Otelleri Kurucusu Şebnem Uyar tarafından yapılan konuşmanın ardından Alaturka Records Grububunun Anatolian Spirit dinletisi, Bördübet'in büyüleyici doğasında, sanatla ve müzikle harmanlanarak yaşanan yangının izlerinin silineceği umudunu gönüllerde yeşertti.

BİZE ULAŞIN