Davet ve Etkinlik Dünyasında Yeni Dönem Başlıyor!

Sofralar Sergisi 2021, ‘Doğa Dostu Yaşam’ kavramını etkinlik dünyasına taşıyor!

Giriş Tarihi: 29.09.2021 13:04

House Beautiful ve KM Events işbirliği ile he yıl gerçekleştirilen Sofralar Sergisi, bu yıl Shangri-La Bosphorus, Istanbul ev sahipliğinde yapılıyor.
Sofralar Sergisi 2021, tüm katılımcı markalarla, gezegenimizin yaşaması için hiçbir zaman unutulmaması gereken 'Doğa Dostu Yaşam' kavramını etkileyici sunumlarla buluşturuyor. Dolayısıyla 'Sofralar Sergisi'nin 2021 etkinliğiyle çok önemli bir amacımız var: "Artık tüm davet ve etkinliklere farklı bir pencereden bakma zamanı! Sadece şık ve etkili olanın değil, insanlık için faydalı olanın yanındayız." Sürdürülebilir, sağlıklı, doğa dostu, zamansız, kusursuzluğa eleştirel bakabilen, yenilikçi sofralarla lüksün yeni tanımını sergiliyoruz.



Bu yıl serginin bir de konuk ülkesi var: İsveç. Sergi sırasında gerçekleşecek olan mini panelde geleneğini doğayı korumak üzerine kuran İsveç kültürünü, İsveç İstanbul Başkonsolosu Peter Ericson anlatacak. Doğanın zarar görmesini durdurmayı ve verilen zararları onarmayı amaçlayan uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olan WWF Türkiye'nin Genel Müdürü Aslı Pasinli'de bir diğer konuşmacımız. Bu panelin moderatörü KM Events kurucusu Meltem Bayazıt Tepeler.

BİZE ULAŞIN