Squid Game 2. Sezon Onayını Alabilecek mi?

Netflix'in sürpriz hit K-draması Squid Game, milyonlarca dolarlık ölümcül bir savaş rotasını takip ediyor.

Giriş Tarihi: 27.09.2021 13:36

Şimdiye kadar yılın en heyecan verici şovu olan Netflix k-draması Squid Game, aynı zamanda yayıncının en şaşırtıcı viral hiti haline geldi. Dizi, geleneksel Kore ve küresel çocuk oyunlarına (Tug of War ve Red Light, Green Light gibi) dayanan birkaç tur ile Battle Royale tipi bir oyundaki yetişkin yarışmacıları takip ediyor.

Ölüm oyunu konusu daha önce işlenmiş olsa da (Battle Royale veya The Hunger Games), Squid Game'deki karakterler hayatta kalmak için oynamaya zorlanmıyor. Gönüllü oluyorlar ve 38,5 milyon dolar kazanma şansı üzerine hayatlarını koyuyorlar.

Squid Game, Netflix'te hızla zirveye yükseldi. 17 Eylül'de gösterime girdikten sonra Netflix Top 10'da 1 numara oldu ve sosyal medyada giderek daha fazla etkileşim almaya devam etti. Dizi, grafik şiddet ve ağır ahlaki ikilemler nedeniyle kolay bir izlenim sunmada da, mükemmel karakterleri ve ürkütücü oyunları, izleyicilerin ölümcül rekabetten sağ çıkıp çıkamayacaklarını ve bir hayatın ne kadar paraya değer olduğunu düşünmelerini sağlıyor.

Dokuz bölümlük dizinin sonu dolayısıyla hayranlar 2. bir sezon bekliyor. Netflix'ten henğz bir açıklama gelmemiş olsa da Squid Game'in mini dizi kategorisi yerine sezonluk dizi olarak aktarılması 2. sezonun mümkün olduğunu gösteriyor.

Sezon 2 muhtemelen tamamen yeni bir kadroya sahip olacak. İlk sezonun tüm oyncuları öldüğü için yeni sezon hangi yolu izlerse izlesin, ister yeni bir oyun, isterse tüm işletmeyi çökertecek bir operasyon olsun, Squid Game'in yeni bir karakter kadrosuna ihtiyacı olacak.

BİZE ULAŞIN