Steven Spielberg İmzalı West Side Story'den Yeni Fragman

Broadway müzikalinin West Side Story'nin Steven Spielberg imzalı uyarlaması 10 Aralık'ta ABD sinemalarında vizyona giriyor.

Giriş Tarihi: 16.09.2021 12:10

Aynı adı taşıyan ikonik Leonard Bernstein ve Stephen Sondheim müzikalinden uyarlanan projede, "Baby Driver"ın yıldızı Ansel Elgort ve yeni yetenek Rachel Zegler, sırasıyla, acemi aşıklar Tony ve Maria olarak rol alıyor. Müzikalin 1961 yapımı film uyarlaması, En İyi Film de dahil olmak üzere 10 Oscar ödüllü bir fırtına estirdiği için filmden beklentiler yüksek.

20th Century Studios'un resmi "West Side Story" özeti şöyle: "West Side Story, 1957 New York City'deki şiddetli rekabetlerin ve genç aşkların klasik hikayesini anlatıyor. Sevilen müzikalin yeni versiyonunun yıldız kadrosu Ansel Elgort (Tony), Rachel Zegler (Maria), Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo), Mike Faist (Riff),Josh Andrés Rivera (Çin), Ana Isabelle (Rosalía), Corey Stoll (Teğmen Schrank), Brian d'Arcy James (Memur Krupke), ve Rita Moreno (Tony'nin çalıştığı köşe dükkanının sahibi Valentina olarak) gibi isimlerden oluşuyor.

BİZE ULAŞIN