Succession 3. Sezonu Ekim Ayında Yayınlanacak

Succession ekim ayında geri dönüyor.

Giriş Tarihi: 24.08.2021 10:33 Güncelleme Tarihi: 24.08.2021 10:34

HBO'nun Succession dizisi üçüncü sezonuyla ekim ayında geri dönüyor. İlk resmi fragmanda HBO, Succession 3. sezonunun bu sonbaharda geleceğini doğruladı. HBO ve Succession, hiçbir açıklamanın yer almadığı bir paylaşımı sosyal medya üzerinden yayınladı. Postta yalnızca "October" (Ekim) ibaresi yer alıyor.

Succession'da Brian Cox, medya holdingi Waystar Royco'nun hasta başkanı Logan Roy'u canlandırıyor. Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin ve Alan Ruck onun çekişen mirasçılarını oynuyor, Hiam Abbass, Nicholas Braun ve Matthew Macfadyen ile ailenin yakın çevresini tamamlıyor.

Ayrıca 3. sezon Adrien Brody'yi ağırlayacak. Brody, Waystar'ın sahibi, aynı zamanda aktivist bir yatırımcı olan Josh Aaronson'ı canlandıracak.

Succesion'ın ana hikayesi ise şöyle: Jesse Armstrong'un yaratıcısı olduğu dizide New York'ta yaşayan, dünyanın en büyük medya şirketlerinden birini yöneten Logan Roy ve dört çocuğunun hikayesi para, güç, siyaset ve aile değerleri ekseninde ele alınıyor. Succession'ın 3. sezon çekimleri pandemi nedeniyle bir süre ertelemeye maruz kalmış ve hayranlarını üzmüştü. Yani kahramanlarımızı görmemizin üzerinden iki yıl geçmiş olacak.

BİZE ULAŞIN