Marvel Filmi ‘Eternals’ın Yeni Fragmanı Yayınlandı

Oscar ödüllü Chloé Zhao'nun yönettiği, Marvel Sinematik Evreninin 4. Fazı’nın üçüncü filmi ‘Eternals’ için yeni bir fragman ve poster yayınladı.

Giriş Tarihi: 24.08.2021 16:28

Salma Hayek, Angelina Jolie, Kit Harrington gibi isimleri bir araya getiren Eternals filmi, 5 Kasım'da gösterime girecek. Bilinen süper kahramanlardan farklı, yeni kahramanları bir araya getiren film, binlerce yıla yayılan destansı hikâyeyi yani insanlığın en eski düşmanı The Devants'a karşı yeniden bir araya gelmek için gölgelerden çıkarılan bir grup ölümsüz kahramanı konu alıyor.

'Süper Kahramanlar' olarak adlandırılan bu yeni ekip ise şu isimlerden oluşuyor: Güçlü Ikaris rolünde Richard Madden, hümanist Sersi rolünde Gemma Chan, kozmik güçlere sahip Kingo rolünde Kumail Nanjiani, süper hızlı Makkari rolünde Lauren Ridloff, zeki mucit Phastos rolünde Brian Tyree Henry, bilge ve ruhani lider Ajak rolünde Salma Hayek, ebedi genç ama yaşlı bir ruha sahip Sprite rolünde Lia McHugh, güçlü Gılgamış rolünde Don Lee, mesafeli yalnız Druig rolünde Barry Keoghan ve şiddetli savaşçı Thena rolünde Angelina Jolie yer alıyor. Kit Harington ise Dane Whitman'ı oynuyor.

Marvel hayranlarının merakla beklenen Eternals'ta Thena karakterine hayat veren Angelina Jolie rolüne hazırlanırken yaşadıklarını anlattı. Jolie filme hazırlanmak için bale dersleri aldı ve bir dizi farklı silahın nasıl kullanılacağını öğrendi.

Jolie her ne kadar fiziksel olarak çekimler sırasında herhangi bir silah kullanmasa da araçlar post-prodüksiyon aşamasında eklendi. Görünüşe göre bu süreç aktrisin bir miktar delirdiğini hissetmesine neden oldu.

Zorlu sahnelerin çekimlerini yapboza benzeten Jolie "Antrenman yapmak için en tuhaf şeylerden biriydi çünkü bir şeyleri fırlatıyor, kapıyor ya da ikiye bölüyordum. Biraz delirdiğini hissettiriyor" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Sadece kolunuzu savuruyorsunuz ve 'Bu bir kılıç mıydı? Mızrak mıydı? Kement miydi? Ne yapıyorum?' diye düşünüyorsunuz. Sonra içine giriyorsunuz ve gerçekten eğlenceli oluyor ama bu tam bir yapboz."

BİZE ULAŞIN