Jennifer Aniston'lı The Morning Show'un 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon başrollü Apple TV+ dizisi The Morning Show, yeni sezonuyla geliyor.

Giriş Tarihi: 24.08.2021 11:33 Güncelleme Tarihi: 24.08.2021 11:38

Friends'te Green kız kardeşler olarak birlikte rol alan Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston şimdi The Morning Show'da yan yana çalışlıyor. Apple TV+'ın 2019'da yayınlanan The Morning Show'un iki sezonu için yeni fragman geldi.

The Morning Show 2. sezon prömiyeri, Apple TV+ platformu üzerinden 17 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 10 bölümden oluşacak 2. sezonun başlangıçta Kasım 2020'de geri dönmesi gerekiyordu, ancak koronavirüs gecikmeleri nedeniyle ertelendi.

Başrollerinde Steve Carell, Billy Crudup ve Gugu Mbatha-Raw'ın yer aldığı haber odası draması, popüler bir sunucunun (Carell) cinsel tacizle suçlanmasının ardından kovulmasının etrafında gelişiyor.

Yapılan resmi açıklamalarda dizinin ikinci sezonunun hikâyesi, "İlk sezonun bıraktığı patlama noktasından sonra başlayan yeni sezonda The Morning Show, UBA'nin Alex ve Bradley'nin yarattığı enkazdan sonraki belirsizliklerle dolu, kimliğin her şey demek olduğu ve karakterlerin gerçekten kim olduğu ile kimi temsil ettikleri arasındaki uçurumun vurgulandığı dünyasına geri dönüyor." sözleriyle özetleniyor.

BİZE ULAŞIN