Bel-Air'deki Malikaneye 70 Milyon Dolar

Kanadalı R&B şarkıcısı The Weeknd, Los Angeles'ın en gözde semtlerinden biri olan Bel-Air'deki bir eve 70 milyon dolara talip oldu. Wall Street Journal'a göre, lüks evin 2021'in Kaliforniya'daki en pahalı ev satışlarından biri olması bekleniyor.

Giriş Tarihi: 23.08.2021 16:11 Güncelleme Tarihi: 23.08.2021 16:11

1,6 dönümlük bir bahçe ile çevrili, türünün tek örneği mülk yeni sahibini bekliyor. Madonna, Nisan ayında The Weeknd'in 19.3 milyon dolarlık muhteşem Hidden Hills malikanesini satın aldıktan sonra, The Weeknd yeni bir ev arayışına girdi. Mülkü üç yıl önce 18,2 milyon dolara satın aldı ve evi ilk olarak Haziran 2020'de 25 milyon dolarlık fiyat etiketi ile listelemişti.

Evin önceki sahipleri Hollandalı medya lideri Reinout ve Danielle Oerlemans çiftiydi. Reinout, TV prodüksiyon şirketi Eyeworks'ü kurdu, Danielle Oerlemans ise bisikletçiydi. Çift, evi ilk olarak 2015 yılında 21.4 milyon USD karşılığında satın aldı, ancak evin olanaklara 13.000 metrekarelik alan içinde yenileme çalışmaları için üç yıl daha harcadı. Oerlemans, eve şu anki çağdaş estetiğini kazandırdı; ev, turuncu parlak boyalı bir oturma odası, mutfak çekmecesi kulplarına kadar yeniden tasarlanan deri kemerler ve ofis için bir dizi ince ahşap güneş ışığı paneli dahil olmak üzere benzersiz ayrıntılara sahip.

2020'de çıkan şarkısı "Blinding Lights"ın büyük başarısının ardından, çok sayıda satan sanatçının 100 milyon ABD dolarına yakın bir satın alma yapması şaşırtıcı değil.

Yaklaşık 33.000 metrekarelik mega malikane bir spor salonu, sinema salonu, müzik stüdyosu, sauna, hamam, tenis kortu ve bir tenis kortu içeriyor. Evin dışı, sizi çimenlikten üst verandaya götüren dramatik bir merdiveni görüyor. Mülk, 1,6 dönümlük bir araziye kurulu ve Bel-Air Country Club'a bakmaktadır.

BİZE ULAŞIN