‘Hızlı ve Öfkeli 10’un Vizyon Tarihi Açıklandı

"Hızlı ve Öfkeli" serisinin 10. bölümü, 2023'te sinemalarda yer alacak.

Giriş Tarihi: 18.08.2021 15:32

"Hızlı ve Öfkeli" serisinin 10. bölümü, 2023'te sinemalarda yer alacak. "Hızlı ve Öfkeli 10"un açıklanan resmi vizyon tarihi 7 Nisan 2023 oldu ve geri sayım başladı. "Hızlı ve Öfkeli" serisinin sondan ikinci filmi olarak belirlenen yapımı Justin Lin yönetecek. Başlangıçta bu yılın 2 Nisan gününde piyasaya sürülmesi planlanmıştı ancak, Covid-19 pandemisi ile ilgili gecikmeler nedeniyle bu tarih "F9" tarafından alındı ve daha sonra 25 Haziran'a ertelendi.

Kadro henüz açıklanmasa da serinin yıldızı Vin Diesel'in Tyrese Gibson, Sung Kang, Chris Bridges, Jordana Brewster ve Michelle Rodriguez'le birlikte geri dönmesi bekleniyor. Entertainment Weekly'ye göre, Dwayne Johnson seriye geri dönmeye hazır değil ve John Cena'nın Jakob Toretto rolünü yeniden üstlenip üstlenmeyeceği de kesinlik kazanmadı.



"Hızlı ve Öfkeli 9"un haziran ayında piyasaya sürülmesi, ABD'de 170 milyon doların üzerinde ve küresel gişede 500 milyon doların üzerinde hasılat elde etmesini ve Covid-19 salgını sırasında gişenin yeniden canlanmasını sağladı. Film eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı ve seri içerisinde zayıf filmlerden biri olarak nitelendirildi.

Hızlı ve Öfekli filmi ülkemizde de oldukça sevilen bir seri. Yabancı filmler sıralamasının en üst sırasında Hızlı ve Öfkeli 7 bulunuyor. Film, 2.961.089 izleyici sayısıyla Titanic'in 20 yıla yakın süren liderliğini ele geçirdi. Hızlı ve Öfkeli 8 ise hemen üçüncü sırada yer alıyor. Son film olan F9 ise pandemi vizyonunda en çok izlenen film konumunda.

BİZE ULAŞIN