Ryan Murphy Yeni Projelerini Duyurdu

Ryan Murphy, bazı yeni projeleri duyurdu ve şimdiden gelecek planlarımızı ertelemek için bahaneler düşünüyoruz, böylece hepsini tüketebiliriz.

Giriş Tarihi: 17.08.2021 11:48

FX Network, American Love Story ve American Sports Story adlı yan ürün planlarını onayladı. İlki, merhum John F. Kennedy Jr. ve stil ikonu eşi Carolyn Bessette'in ilk bölüme ilham verdiği ünlü ilişkilere odaklanan senaryolu bir antoloji dizisi olacak.

Bu arada American Sports Story, NFL oyuncusu Aaron Hernandez'e odaklanarak başlayacak. FX Network ayrıca American Crime Story'nin Steve Rubell ve Ian Schrager'ın meşhur Manhattan diskolarını yönetirken sahne arkası maskaralıklarını izleyen yeni bir Studio 54 sezonuna sahip olacak.

American Sports Story, 7 bölümden oluşan ilk sezonunun her bölümünde farklı bir korku hikâyesini konu olan bir antoloji dizisi. Dizinin oyuncu kadrosunda Matt Bomer, Billie Lourd, John Carroll Lynch ve Naomi Grossman gibi daha önce American Horror Story'de yer alan isimlerin yanı sıra aynı zamanda Danny Trejo, Aaron Tveit, Paris Jackson, Madison Bailey ve Virginia Garndner gibi isimler de bulunuyor.

BİZE ULAŞIN