Into The Night 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Into The Night 2. sezonu yolda!

Giriş Tarihi: 13.08.2021 12:11

Netflix'in Into the Night isimli Belçika yapımı ilk orijinal dizisinin yeni sezonundan tanıtım fragmanı yayınlandı. Into the Night 2. sezon, izleyici ile 8 Eylül'de buluşacak. Into The Night, 2. sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ'u da konuk edecek.

İlk sezon oyuncu kadrosunda Mehmet Kurtuluş'u izlediğimiz Into The Night'ın 2. sezonu izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Into The Night, güneşin insanlar için tehlike oluşturmasının ardından karanlıkta kalmak için batıya gitmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Yaşanan kozmik bir olay, dünya için büyük bir tehlike oluşturur. Güneş, yoluna çıkar herkesi öldürmeye başlar. Bunun üzerine bir adam, gün doğmadan önce karanlığın hüküm sürdüğü bölgelere gitmeye karar verir. Brüksel'den kalkan bir gece uçağını kaçıran adam, güvenli olan karanlıkta devamlı kalmak için pilotları batıya uçmak için yönlendirir.

Uluslararası bir oyuncu kadrosunu bir araya getiren dizinin başrollerinde Pauline Etienne, Mehmet Kurtuluş, Jan Bijvoet, Laurent Capelluto, Stefano Cassetti, Nabil Mallat, Alba Gaïa Bellugi, Regina Bikkinina, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Babetida Sadjo, Nicolas Alechine ve Ksawery Szlenkier yer alıyor. Bu isimlerin önemli bir bölümü 2. sezon için geri dönüyor.

BİZE ULAŞIN