Stranger Things 4. Sezonu 2022'de Yayınlanacak

Stranger Things, 4. sezonuyla geri dönüyor. 2022 yılında izleyicilerle buluşacak olan yeni sezondan bir tanıtım paylaşıldı.

Giriş Tarihi: 10.08.2021 10:20

Netflix dizisi Stranger Things'in 4. sezonundan yeni bir teaser paylaşıldı. Yeni tanıtımla birlikte dizinin yeni sezonunun 2022'de yayınlanacağını da öğreniyoruz.

Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Kerry, Sadie Sink, Maya Hawke, Cara Buono gibi isimlere yeni sezonda Sherman Augustus, Mason Dye, Robert Englund, Nikola Djuricko ve Tom Wlaschiha katılacak.

Fragmanda Eleven, Mike, Dustin, Will ve Lucas'ın oyuncu kadrosunun diğer üyeleriyle diziye dönüş yaptığını görünüyoruz. Teaser'ın 30. saniyesinde Milly Bobby Brown'ın karakteringörülüyr ve "Bir şey geliyor" sözleri duyulabiliyor. Bunu "Neredeyse geldi" sözleri izliyor.

4. sezonun hikayesi henüz belli olmasa da Netflix daha önce Mayıs ayında bir teaser paylaşmıştı ve orada Eleven'ın hikayesini göreceğimize dair işaretler almıştık. Fragmandaki çocuklar bir hastene elbisesi giyiyordu ve orada "Eleven, dinliyor musun?" deniyordu.

BİZE ULAŞIN