Jennifer Lawrence Sue Mengers'ı canlandırabilir

Jennifer Lawrence ve Paolo Sorrentino, ünlü yetenek avcısı ve menajer Sue Mengers'ın biyografisini anlatan film için bir araya gelecek gibi gözüküyor.

Giriş Tarihi: 09.08.2021 15:48

Ünlü yetenek avcısı ve menajer Sue Mengers hakkında, büyük bir biyografik proje için teklif savaşları başladı. Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence ve yönetmen Paolo Sorrentino'nun projeye imza atması bekleniyor. Lauren Schuker Blum, Rebecca Angelo ve John Logan, Hollywood'un erkeklerin hüküm sürdüğü menajerlik kulübünü çökerten Mengers hakkındaki filmin senaryosunu yazdı.



Apple'ın Sue Mengers projesi için masada olduğunu ve senaryoyu Netflix'le birlikte okuduğu biliniyor. Mengers, MCA, ICM ve WMA'da görev aldı ve bir zamanlar Barbra Streisand, Candice Bergen, Peter Bogdanovich, Michael Caine, Dyan Cannon, Cher, Joan Collins, Bob Fosse, Gene Hackman, Sidney Lumet, Ali McGraw, Steve McQueen, Mike Nichols, Nick Nolte, Tatum O'Neal, Ryan O'Neal, Anthony Perkins, Burt Reynolds, Cybill Shepherd, Gore Vidal, Richard Benjamin, Paula Prentiss, Brian De Palma, Tuesday Weld ve Faye Dunaway'i içeren bir müşteri listesi vardı.



Mengers, 2011 yılında 81 yaşındayken hayatını kaybetti ve hikayesi daha önce John Logan tarafından bir sahne oyununa dönüştürüldü. Rolü ise Bette Midler üstlendi. Mengers, müşterilerine bağlılığı ve Streisand ve diğerleri için yüksek maaşlar elde etmesiyle tanınırdı. Mengers, zamanında genç aktrisleri, yani Ali McGraw, Dyan Cannon, Faye Dunaway, Candice Bergen, Cybill Shepherd'ı destekleyerek onlara sektörde söz ve itibar kazandırdı. Ancak, brüt anlaşmalar ve sözleşme ayrıntıları Mengers'in uzmanlık alanı değildi ve 70'lerde ve 80'lerde iş değişmeye başladığında müşteri kaybetmeye başladı.

Bu projeyi çok isteyen Apple, MARV şirketiyle çalışacağı bir sonraki Matthew Vaughn film Argylle'in, küresel haklarını aldı. Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, John Cena, Samuel L. Jackson ve Dua Lipa'lı muhteşem kadrosu göz önüne alındığında, proje için istenen fiyatın 200 milyon dolar olması şaşırtıcı değildi.

BİZE ULAŞIN