2021 Emmy Ödülleri'nde Kısıtlı Kırmızı Halı

2021 Emmy Ödülleri için bir dizi önlem ve kısıtlama uygulanacak.

Giriş Tarihi: 09.08.2021 11:43 Güncelleme Tarihi: 09.08.2021 11:44

Geçen yıl pandeminin ortasında sanal bir kırmızı halı ve yarı sanal bir ödül töreniyle gerçekleşen Emmy, bu yıl da çeşitli kısıtlama ve bir dizi önlem ile hayata geçirilecek.

Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından düzenlenen Emmy Ödülleri, 19 Eylül'de gerçekleşecek ve bu yıl Covid-19 salgını nedeniyle elbette yine oldukça farklı geçecek.

Uluslararası Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi'nden yapılan açıklamada, "Bu yılki 73. Emmy Ödülleri'nde Emmy adaylarının, konukların ve medyanın güvenliği için yapım ekibi ve personel sayısı sınırlandırılmak zorunda kalındı" denildi.

Yeni kurallar kapsamında konukların ve basının katılımı sınırlandırılırken, görevlilerin aşı kanıtı göstermeleri ve covid testi yaptırmaları isteniyor.

Televizyon Akademisi, ödül töreninde, geleneksel medyanın yerini alacak bir sanal medya merkezi oluşturmak için CBS ile birlikte çalışacaklarını ve "medya kuruluşlarının Emmy kazananlar duyurulduğunda onlarla doğrudan bağlantı kurmasını sağlayacaklarını" da açıkladı.

BİZE ULAŞIN