Ashton Kutcher ve Reese Witherspoon Romantik Komedi Filminde Bir Arada

Ashton Kutcher ve Reese Witherspoon, Netflix yapımı bir romantik komedi filmi için bir araya geliyor

Giriş Tarihi: 05.08.2021 15:04

Ashton Kutcher, Aline Brosh McKenna'nın (The Devil Wears Prada, Crazy Ex-Girlfriend) orijinal senaryosuna dayanan Netflix romantik komedi filmi Your Place or Mine'da Reese Witherspoon'la birlikte rol alacak. McKenna, aynı zamanda projede ilk uzun metrajlı yönetmenliğini yapacak. Your Place or Mine'da, karşı kıyılarda yaşayan en iyi iki arkadaş bir hafta boyunca evlerini değiştirir ve tüm hayatlarının değiştiğini görür.

Bateman ve Aggregate şirketi filmin yapımcılığını üstlenecek. Bateman'ın oynadığı, yönettiği ve yapımcılığını Aggregate'in üstlendiği Ozark dizisi, ilk dört haftasında 29 milyon hane tarafından izlenen üçüncü bir sezona imza attı. Ozark, üç Primetime Emmy ödülü aldı: Biri 2019'da drama dizisini yönetmesiyle Bateman, diğerleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu kategorisinde Julia Garner için geldi. Geçen sonbaharda Netflix, yazar Peter Hoare (Standing Up, Falling Down) ve Jason Bateman'ın Aggregate Films'inden orijinal bir sunum olan uzun metrajlı komedi Student Driver'ı satın aldı. Bateman, kısa süre önce Melissa McCarthy ve Octavia Spencer'lı Netflix komedi filmi Thunder Force'ta rol aldı.

Witherspoon'un Hello Sunshine'ı, dün özel sermaye devi Blackstone Group tarafından desteklenen bir firma tarafından 900 milyon dolara satın alındı. Yeni girişim, ilk satın alması olan Hello Sunshine'ı yönetmesi için eski Walt Disney Co. yöneticileri Kevin Mayer ve Tom Staggs'ı görevlendirdi. Witherspoon ve Hello Sunshine CEO'su Sarah Harden, henüz ismi açıklanmayan şirketin yönetim kuruluna katılacak ve Hello Sunshine'ı işletmeye devam edecek. Hello Sunshine'ın dikkate değer projleri arasında Apple'ın ikinci sezonu çıkacak olan The Morning Show'u, HBO'nun Big Little Lies'ı ve Hulu'nun mini dizisi Little Fires Everywhere yer alıyor.

Kutcher, 2007 filmi Bobby için SAG topluluğu adaylığı kazandı ve What Happens in Vegas, Valentine's Day, No Strings Attached ve New Year's Eve gibi hit filmlerde rol aldı. TV kredileri arasında yürütücü yapımcı olarak da hizmet verdiği Netflix dizisi The Ranch, CBS dizisi Two and a Half Men'in 84 bölümü ve That '70s Show'un 183 bölümü yer alıyor.

BİZE ULAŞIN