COVID-19 Aksaması Sonrası "Bridgerton" Çekimleri Devam Ediyor

Giriş Tarihi: 04.08.2021 12:39

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran romantik dönem dizisi Bridgerton'ın çekimlerine bir süre önce coronavirüs testi pozitif çıkan çalışanlar nedeniyle ara verilmişti. Şimdi ise 2. sezon çekimlerinin kaldığı yerden devam ettiği açıklandı. Netflix orijinal dizisi Bridgerton, bu sezonda Anthony'nin hikayesini ekranlara getirecek.

Bridgerton'ın set ekibinden iki çalışanın coronavirüs pozitif çıkması sonucu birkaç hafta önce dizi çekimleri durdurulmuştu. Variety'nin haberine göre çekimlere yeniden başlandı. Netflix, yalnızca 2. sezona değil, 3. ve 4. sezona da onay verdi. Her ne kadar Bridgerton politik açıdan eleştiriliyor olsa da, izleyici rekoru kırması nedeniyle şirketin kolay kolay vazgeçebileceği bir yapım gibi görünmüyor. Bridgerton'ın en büyük eleştirilme nedeni, siyahilerin ikinci sınıf görüldüğü bir dönemde dizide dük gibi ünvanlarla karşımıza çıkıyor olmasıydı. Yaratılan dünyada böyle büyük bir engel aşılmış, ancak eşcinsellik hala kötü gözle bakılan bir durum olarak dizideki yerini almıştı.

Bridgerton 1. sezon konusu ise şöyleydi: Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton, ailesinin izinden gidip çok seveceği bir adamla evlenmek ister. Genç kadının seçenekleri çok olsa da ağabeyi teker teker adayları eler. Ancak Leydi Whistledown'ın hazırladığı bir skandal, Daphne'nin adının lekelenmesine neden olur. Bu sırada sosyeteye yeni katılan kızların annelerinin gözdesi olan Hastings Dükü ile Daphne arasında bir çekim oluşur.

Simon ve Daphne'nin entrika ve klişe dolu aşk hikayesini izlediğimiz ilk sezonun ardından 2. sezonda Bridgerton ailesinin en büyük oğlu olan Anthony'nin hikayesini izleyeceğiz. Gerçek hayatta eşcinsel olan Jonathan Bailey, dizide bir opera sanatçısına aşık olmuş, ancak aşkının peşinden gidecek cesareti her şeyi elinden kaybettikten sonra bulmuştu. Regé-Jean Page'i görmeyeceğimiz Bridgerton'ın 2. sezonu, 2022 yılı içerisinde izleyici karşısında olacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Jonathan Bailey'nin yanı sıra Phoebe Dynevor, Nicola Coughlan, Claudia Jessie, Luke Newton, Luke Thompson, Polly Walker gibi isimler yer alıyor.

BİZE ULAŞIN