Yüzüklerin Efendisi Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Yüzüklerin Efendisi (The Lord of The Rings) dizisinden ilk görsel yayınlandı ve çıkış tarihi açıklandı.

Giriş Tarihi: 03.08.2021 13:05 Güncelleme Tarihi: 03.08.2021 13:05

J.R.R. Tolkien'in 'Yüzüklerin Kardeşliği' hikayesiyle başlayan üçlemenin dizi serisinin yakın zamanda görücüye çıkacağı belirtildi.

Tarihin en pahalı dizilerinden biri olacak Yüzüklerin Efendisi'nden (The Lord of The Rings) ilk görsel paylaşıldı. J.R.R. Tolkien'in yazarı olduğu Yüzüklerin Efendisi kitaplarının sinemadan sonra TV ekranı için uyarlaması, Amazon için hazırlandı.

Yalnızca bir sezonu için 465 milyon dolar harcama yapılan Yüzüklerin Efendisi dizisinin gösterim tarihi 2 Eylül 2022 olarak belirlendi.

ÇEKİMLER TAMAMLANDI

Çekimleri Yeni Zelanda'da yapılan dizinin çekimlerinin de tamamlandığı açıklandı.

Dizi, Peter Jackson imzalı Yüzüklerin Efendisi ve The Hobbit serisinden yüzyıllar öncesinde geçecek. Henüz dizinin konu detayları açıklanmadı, ancak Numenor Krallığı döneminde geçeceği biliniyor. Dunedain soyunun hikayesinin anlatılacağı dizide Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ve Daniel Weyman rol alıyor.

İlk kez Aralık 2001'de izleyiciyle buluşan Yüzüklerin Efendisi filminin dizi versiyonu, hayranları tarafından merakla beklenirken, Ocak 2021'de senaryodan bazı ayrıntılar sızdırılmıştı. Sızdırılan özete göre, küçük beyliklerin nasıl krallıklar haline geldiği, devasa krallıklarınsa nasıl yok olmaya yüz tuttuğu, yaşanan olaylar sırasında nasıl beklenmeyen kahramanlık öykülerinin ortaya çıktığı, bu dizide detaylı bir şekilde anlatılacak.

BİZE ULAŞIN