'No Time To Die' Ekimde Sadece Sinemalarda!

En son James Bond filmi No Time To Die’dan yeni fragman gelirken, filmin ekim ayında sadece sinemalarda gösterileceği belirtildi.

Giriş Tarihi: 28.07.2021 11:59 Güncelleme Tarihi: 28.07.2021 12:13

Cary Joji Fukunaga'nın yönetmen koltuğunda oturduğu, Daniel Craig'i ise son kez başrolünde izleyeceğimiz James Bond filmi No Time To Die'dan yeni bir fragman geldi. Neredeyse iki yıllık pandemi gecikmesinin ardından vizyona girmesine karar verilen No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok), James Bond'u ekim ayında sinemalara geri getirmek için geri sayım yapıyor.

Yayınlanan fragman, aynı zamanda filmin yıldızlar geçidi niteliğindeki oyuncu kadrosuna da ışık tutuyor. Ben Whishaw, Naomie Harris ve Léa Seydoux'un yanı sıra Ana de Armas, Lashana Lynch ve Rami Malek gibi seriye yeni katılan yüzler, filmin kötü karakterlerini canlandırıyor.

No Time To Die'ın konusu ise şöyle: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika'da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA'den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

Daniel Craig, Chris Brigham, Andrew Noakes ve David Pope'un yapımcıları arasında bulunduğu film, dünya çapındaki dağıtımını üstlenen Universal çatısı altında yer alan ilk James Bond filmi olacak. Filmin aynı ismi taşıyan müziğini Billie Eilish bestelemiş, No Time to Die şarkısıyla henüz film seyirci ile buluşamadan Grammy ödülüne layık görülmüştü.

BİZE ULAŞIN