'Army of Thieves'den ilk fragman

'Army of the Dead'in öncesini anlatan devam filmi 'Army of Thieves'den ilk fragman yayınlandı

Giriş Tarihi: 26.07.2021 12:20

Zack Snyder'ın "Army of the Dead"indeki zombi olaylarından önce, gizemli Gwendoline (Nathalie Emmanuel) ve kasa hırsızlığı dehası Ludwig Dieter (Matthias Schweighöfer) tarafından yönetilen bir "Army of Thieves" vakası vardı. Schweighöfer'in aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturduğu prequel filmin ilk fragmanında, izleyicilere Rolph (Guz Khan), Korina (Ruby O. Fee) ve Delacroix (Jonathan Cohen) dahil olmak üzere fırsatçı haydutlardan oluşan ekip tanıtılıyor.

Gwendoline, teaserın başında "Ludwig Dieter" diyor. "Seni izliyorduk ve seni işe almak istiyoruz." Comic-Con'da ortaya çıkan teaser, "Army of the Dead" evreninde yepyeni bir eğlence dünyası vaat eden kasa kırma, ateş etme, botla gezme, dövüş ve hatta bir öpücük içeriyor. Filmin henüz bir yayın tarihi olmamasına rağmen, 2021 yılında Netflix'e geleceği söyleniyor.

Snyder ve eşi Deborah Snyder, senaryoyu Snyder ve Hatten'ın bir hikayesinden Shay Hatten'ın kaleme aldığı prequel filmde yapımcı olarak yer alıyor. Film, Amerika'daki zombi salgınının ilk aşamalarında gerçekleşiyor ve Ludwig'le birlikte hırsızlar ordusunun geri kalanına denizaşırı bir soygun yapma fırsatı veriyor. Elbette, izleyiciler için de bolca aksiyon ve eğlence!

Netflix'in ayrıca "Army of the Dead" olaylarından önce geçen bir anime dizisi "Army of the Dead: Lost Vegas"ı da yayınlamayı planladığı için, bu film, Snyder'ın zombi evreninin sadece başlangıcı. Başrollerini Schweighöfer, Dave Bautista, Ella Purnell ve Omari Hardwick'in paylaştığı "Army of the Dead", mayıs ayında gösterime girdi. Film, bir zombi kıyameti yaşanırken bir Las Vegas soygununu başlatan bir grup paralı askerin hikayesini anlatıyor.

BİZE ULAŞIN