Jessica Alba'dan Yapımcılık Tüyoları

Giriş Tarihi: 16.07.2021 12:27

Hollywood yıldızlarından Jessica Alba, bu sonbahar New Mexico'da Netflix gerilim filmi Trigger Warning'in çekimlerine başlıyor. Alba, on yıl önce kurduğu, mayıs ayında halka açılan ve şu anda 1,26 milyar dolarlık bir piyasa değeri olan Honest Co.'yla yapımcılık yapmak için de Los Angeles'a geri döneceğini söyledi. Alba, filmin baş yapımcısı olacak.

Kısa süre önce aksiyon dizisi L.A. Finest'ta rol alan ve baş yapımcılık yapan Alba, Fantastic Four, Dark Angel, Sin City: A Dame to Kill For, Spy Kids 4-D filmlerinde rol almıştı. Alba'ya eğlence dünyasının mevcut değişen manzarası sorulduğunda, "Bence altyapı ve insanların odaklandığı şeylerin çoğu, birçok yönden büyük bir ekran için. İşin aslı ya da gerçeği şu ki, pek çok insan aynı filmleri, o yüksek prodüksiyon değerine sahip televizyon programlarını cep telefonlarında, tabletlerinde tüketiyor. Bu yüzden yaratıcı tarafta bunun farkında olmaları gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Alba, son 10 yılda Hollywood'daki oyunculuk kariyerinden çok Honest Co.'ya odaklandı ve "Biraz uğraştım ve yıllar içinde geliştirdiğim birkaç şey var ve artık prodüksiyon kısmına geçeceğim bir yere geldiler. Bunu yapmaktan heyecan duyuyorum. Eğlenceli. Beynimin, ruhumun tamamen farklı bir parçasını kullanıyor. Bununla daha çok ilgilenmek istiyorum." dedi.

Yeni film, yaşadığı kasaba halkı tarafından gönülsüzce kahraman ilan edilen bir kadının hikayesini anlatıyor. Yönetmen koltuğunda Mouly Surya otururken, senaryo John Brancato ve Josh Olson tarafından kaleme alındı. Çekimler sonbaharda başlayacak ve filmin gösterimi için 2022 yılının sonları planlanıyor. Jessica Alba, son olarak Killers Anonymous filminde rol almıştı.

BİZE ULAŞIN