Quentin Tarantino Sinema Salonu Satın Aldı

Quentin Tarantino 10. ve son filmi sonrası yönetmenliğe veda edeceğini açıklasa da sinema için çalışmaya devam ediyor. Yakın zamanda Los Angeles’ta bulunan tarihi sinema salonu New Beverly’i yeniden açan 58 yaşındaki yönetmen, şimdi de yine Los Angeles’taki tarihi Vista Theatre’ı aldığını duyurdu.

Giriş Tarihi: 09.07.2021 11:03

Hollywood'un asi çocuğu Quentin Tarantino, Los Angeles'taki Vista Sineması'nı satın aldığını duyurdu. Dax Shepard'ın Armchair Expert podcast'inin en son bölümüne katılan Tarantino, sinemanın geleceğini hakkında konuştuğu programda pandemi nedeniyle kapanan bazı büyük film zincirlerinin gitmeyi hak ettiğini savundu.

Tarantino, "Salon kapanışlarından hiç hoşlanmam ama giden bu sergicilerden bazıları gitmeyi hak ediyor" dedi. 10. filmiyle yönetmenliğe veda etmeyi planlayan Tarantino, butik sinemaların bu dönemde gerçekten gelişeceğini düşündüğünü söyledi ve ardından Los Feliz'deki Vista Sineması'nı Noel'de açılmasını planlayarak satın aldığını duyurdu.

Usta yönetmen, "Yaklaşık iki hafta önce haziran ayında New Beverly'yi açtığımızda, her gösteriyi sattık ve burada insanların henüz bilmediği bir şeyi duyuracağım: Vista'yı satın aldım. Muhtemelen Noel zamanı açılır. Ve yine, sadece film olacak" dedi.

Tarantino "Ama bu bir canlandırma evi olmayacak. Bize film çıktısı verdikleri yerde, yeni filmleri göstereceğiz, yeni şeyler göstereceğiz. Vista, mücevher gibi bir şey. Bu yüzden en iyi baskılar olacak, daha eski filmler de göstereceğiz tabii ama bunlar iki haftalık bir gösterim alabileceğiniz eski filmler gibi olacak" diye konuştu.

BİZE ULAŞIN