Quentin Tarantino Emeklilikten Vazgeçmiyor

10. filminden sonra emekli olacağını yıllar önce açıklayan Quentin Tarantino, bu fikrinden vazgeçmiş değil.

Giriş Tarihi: 29.06.2021 16:35

Quentin Tarantino çekeceği onuncu filmin son filmi olacağını yineledi ve Reservoir Dogs'un yeniden çevrimini yapmayı düşündüğünü açıkladı. Son filmi Once Upon a Time in Hollywood'un kitap versiyonunun tanıtımı için Real Time With Bill Maher isimli programa konuk olan Tarantino, kendisine yöneltilen Neden şimdi emekli oluyorsun? 58 yaşındasın. Çok gençsin. Kariyerinin zirvesindesin, daha çekecek çok filmin var!" sorusuna "Tamamen bu yüzden bırakıyorum zaten. Buradan sonrası tamamen yokuş aşağı gidecek. Büyük yönetmenlerin başına zirveye ulaştıktan sonra neler geldiğini görecek kadar bu işin içindeyim. Bence en doğrusu bu." cevabını verdi.

Tarantino; "Don Siegel, 1979'da Escape from Alcatraz'la kariyerini bırakmış olsaydı, ne harika bir son olurdu! Hiçbir düşüş göstermezdi ama iki film daha yaptı ve bunlar Rough Cut (1980) ve Jinxed! (1982) oldu." dedi.

2019 yapımı Once Upon a Time in Hollywood, Tarantino'nun dokuzuncu filmi olarak kayıtlara geçti.

Tarantino, bir süredir ilk filmi olan bağımsız yapım Reservoir Dogs'u yeniden çekmeyi düşündüğünü açıkladı. Yönetmen, "Aslında son filmim olarak Reservoir Dogs'un yeniden çevrimini yapmayı düşündüm" dedi ve hemen ekledi, "Bunu büyük ihtimalle yapmayacağım ama değerlendirdim." Tarantino, şimdi ne yapmaya karar verdiği hakkında bilgi vermedi. Tarantino'nun Once Upon a Time in Hollywood romanı yakın zamanda satışa çıkıyor.

BİZE ULAŞIN