Joaquin Phoenix ve Rooney Mara Aynı Filmde

Geçen yıl ilk çocukları dünyaya gelen Oscar ödüllü Joaquin Phoenix ve aktris nişanlısı Rooney Mara birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Giriş Tarihi: 22.06.2021 16:01

İskoç film yapımcısı Lynne Ramsay, You Were Never Really Here filminde de birlikte çalıştığı Joaquin Phoenix ve Rooney Mara'yla Polaris adlı proje için bir araya geleceğini duyurdu.

36. Valencia Uluslararası Film Festivali'nde bir ödül alan ve festivalin söyleşi kısmında önemli açıklamalarda bulunan Ramsey, bir süredir Polaris isimli bir film üzerinde çalıştığını ve bu filmde Joaquin Phoenix ile Rooney Mara çiftini bir araya getireceğini paylaştı.

Ramsay, Joaquin Phoenix için "Çılgın, ama tanıdığım en iyi aktör. Sette yaptığı her şeyin bir nedeni var. Böyle özgün bir fikir bulduğunuzda çok daha zor ama Joaquin'le bir film hazırlarken heyecanlanmamak elde değil" ifadelerini kullandı.

Phoenix, şu anda yönetmen Ari Aster'in son filmi Disappointment Blvd'nin Montreal'de çekimlerini yapıyor ve Apple için çekilen epik biyografik Kitbag filminde yönetmen Ridley Scott için çalışacak.

BİZE ULAŞIN