Adele'in Yeni Albümü Çok Yakında!

Bir kaynak E!'ye Adele'in 4. albümünün "muhteşem" ve "çok yakında" olduğunu söyledi.

Giriş Tarihi: 17.06.2021 11:42

Adele yeni bir müzikle geliyor. E!'ye konuşan bir kaynak, çoğu kendine odaklanmakla geçen yaklaşık altı yılın ardından Grammy ödüllü şarkıcı nihayet "çok yakında" yeni bir albüm çıkaracağını söyledi. Kaynağa göre, Adele "yeni albümünü kaydetmek için stüdyoda aylarını harcadı" ve "dünyanın bunu duyması için heyecanlı" dedi.

İçeriden biri ayrıca, şarkıların 2019'da ayrıldığı ve mart ayında resmen boşandığı eski kocası Simon Konecki ile olan ayrılıklarını ortaya çıkaracağını söyledi. Kaynak, "Boşandığını ve neler yaşadığını öğreneceğiz" diye ekledi.

Adele'in yakın arkadaşı İngiliz talk show sunucusu Alan Carr, albüm hakkında birkaç düşünce paylaştı. "Aslında bazı parçaları duydum. Aman Tanrım, o kadar şaşırtıcı." dedi.

Adele, ocak ayında yaptığı paylaşımla, satış rekorları kıran 21 adlı ikinci stüdyo albümünün 10'uncu yılını kutladı.

Adele son olarak Ekim 2020'de Saturday Night Live'a ev sahipliği yaparak kamuoyu karşısına çıktı. Saturday Night Live programında "Albümüm henüz bitmedi ve hızlı hareket etmek konusunda endişeliyim" diyerek hayranlarının albüm için bir süre daha bekleyeceği mesajını vermişti.

SATIŞ REKORLARI KIRDI

Adele, ilk albümü 21'i 2011'de çıkardı. 2012'de James Bond filmi şarkısı Skyfall single'ını yayınlayan ünlü şarkıcı, 2015'teki 25 albümüyle hem ABD'de hem de İngiltere'de satış rekorları kırdı. ABD'de çıktığı ilk hafta 3,38 milyonluk satış yapan albüm sadece bir hafta içinde ABD'de yılın en çok satan albümü oldu ve Billboard 200 listesinde uzun bir süre liderliği kimseye kaptırmadı.

BİZE ULAŞIN