The Devil Wears Prada 15. Yılını Kutluyor

Meryl Streep, Anne Hathaway ve The Devil Wears Prada'nın diğer oyuncuları filmin 15. yıl dönümü için bir araya geldi.

Giriş Tarihi: 15.06.2021 12:06

"Runway" dergisinde bir işyeri toplantısı düzenleniyor. 2006 yapımı ikonik The Devil Wears Prada filminin oyuncu kadrosu ve ekibi, Entertainment Weekly'nin Temmuz sayısı için filmin 15. yıl dönümü öncesinde yeniden bir araya geldi.

Entertainment Weekly'nin ev sahipliği yaptığı buluşmada, yıldızlar çekim deneyimlerini paylaşıyor ve hit filmin zamansız kültürel mesajını yansıtıyor.

Uzaktan toplantı boyunca, yönetmen David Frankel ve yıldızlar Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt, Stanley Tucci ve diğerleri, hit dramın günümüzün sosyal alaka düzeyini tartışmanın yanı sıra, film çekerken en unutulmaz deneyimlerini paylaştı.

Oyuncular, ekip ve EW moderatörü Joey Nolfi, filmin kapitalizmi çevreleyen zamansız temalarına ve hepimizin işlerimizle sahip olabileceğimiz sağlıksız ilişkileri anlattı. Ayrıca filmin, Streep'in heybetli Runway baş editörü Miranda Priestly olarak Altın Küre ödüllü performansına sembolik olarak yansıyan güçlü pozisyonlardaki kadınlara yönelik çifte standardı nasıl tasvir ettiğini tartıştılar.

İşte The Devil Wears Prada Hakkında Öğrendiğiklerimiz

Yönetmen David Frankel, Rachel McAdams'a The Devil Wears Prada'da Andy Sachs rolünü oynaması için üç kez teklif edildiğini açıkladı. Stüdyo onun rolde oynaması konusunda kararlıydı ama McAdams rolü defalarca reddetti. Bu arada, senaryoya aşık olan ve senaryonun popülerliğini tahmin eden Anne Hathaway, sonunda onun olana kadar rolü ısrarla sürdürdü.

Glenn Close, Michelle Pfieffer ve Catherine Zeta-Jones, Miranda rolü için yarıştı. Streep'in de başlangıçta biraz ikna edilmesi gerekiyordu.

Kostüm tasarımcısı Patricia Field'a göre, Miranda Priestly'nin saçı beyaz olmayacaktı. Hem Field hem de Streep bu fikir hakkında heyecanlı olsa da, stüdyo Priestly'nin saçının gri olmasını pek istemiyordu. Bununla birlikte, Streep bir efsane olduğu için vazgeçmedi ve stüdyo sonunda pes etti.

Birkaç tasarımcı ve endüstri ikonu filmde göründü. Senaryo yazarı McKenna'nın uçakta karşılaştığı süper model Gisele Bündchen filmde oynamak için tereddüt etti ama sonunda kabul etti. Priestly'nin üçüncü yardımcısı olarak ölümsüzleşti.

Son olarak, hepsinin defalarca duyduğu soru: Devam filmi olacak mı? yönetmen Frankel'e göre, stüdyo asla bir tane istemedi. Yazar Weisberger, "Olasılık alanının dışında olduğunu söyleyemem." dedi.

BİZE ULAŞIN