Jennifer Lopez ile Netflix Anlaşma İmzaladı

Jennifer Lopez, Netflix ile çok yıllık bir prodüksiyon anlaşması imzaladı.

Giriş Tarihi: 09.06.2021 09:55

Jennifer Lopez'in Netflix hakimiyeti başlıyor. Jennifer Lopez'in ortağı olduuğu Nuyorican Productions, Netflix için senaryolu ve senaryosuz TV ve filmler üretmek için yayıncıyla çok yıllı bir anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre ortaklık "çeşitli kadın oyuncuları, yazarları ve film yapımcılarını" içerecek. Lopez, yapımcı ortağı Elaine Goldsmith-Thomas ile Nuyorican Productions'ı birlikte yönetiyor.

Lopez'in daha şimdiden, Niki Caro'nun yönetmenliğini yaptığ The Mother ve Isabella Maldonado'nun romanından uyarlanan The Cipher da dahil olmak üzere iki uzun metrajlı projesi var. Mother, kızına nasıl hayatta kalacağını öğretmek için saklandığı yerden çıkan ölümcül bir kadın suikastçıyı takip ediyor.

Nuyorican Productions, 2019'da Hustlers, 2018'de Second Act ve 2006'da El cantante (o zamanki kocası Marc Anthony ile) dahil olmak üzere Lopez'in bir dizi filminin prodüksüyonunu üstlendi.

Lopez yaptığı açıklamada; "Netflix ile yeni ortaklığımı duyurmaktan heyecan duyuyorum. Elaine, Benny ve ben, bizim için geleneksel bilgeliğe meydan okumaya çalışan ileriye dönük bir içerik oluşturma şirketinden daha iyi bir yuva olmadığına inanıyoruz. Sanat ve eğlenceyi artık geçmişin sınırları ve sınırlamaları ile görmeyen dünya çapındaki milyonlara doğrudan pazarlamak istiyoruz." diyor.

Lopez, yakın zamanda Dominik Cumhuriyeti'nde başrol oyuncuları Josh Duhamel ve Lenny Kravitz ile romantik komedi Shotgun Wedding'in çekimlerini tamamladı. Filmin galası 29 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşecek.

BİZE ULAŞIN