Gölge ve Kemik 2. Sezon Onayını Aldı

Leigh Bardugo'nun çok satan Grishaverse romanlarından uyarlanan Gölge ve Kemik 2. sezon onayını aldı.

Giriş Tarihi: 08.06.2021 11:08

Netflix, Gölge ve Kemik (Shadow & Bone) dizisinin ikinci sezonu için yazar Eric Heisserer (Bird Box) ve Stranger Things yapımcısı Shawn Levy ve 21 Laps Entertainment'tan birer saatlik sekiz bölüm sipariş etti.

1. Sezon, Shadow and Bone üçlemesinin ilk kitabı ile Six of Crows ikilisinin ilk kitabını referans alıyor. İlk sezonu 22 Nisan 2021'de yayınlanan Gölge ve Kemik, ilk 28 gününde 55 milyondan fazla hanede izlendi. Dizi dünya çapında 93 ülkede En İyi 10 listesine girdi ve Avustralya, Brezilya, Almanya, Rusya, İspanya, Güney Afrika ve ABD dahil 79 ülkede 1 numaraya ulaştı.

Jessie Mei Li'nin Alina Starkov rolünde oynadığı oyuncu kadrosunda Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper Fahey), Ben Barnes (General Kirigan), Danielle Galligan (Nina Zenik) ve Calahan Skogman (Matthias Helvar) yer alıyor. Oyuncu kadrosu 2. Sezonda rollerini yeniden üstlenmeye hazır.

Yetim bir asker olan Alina Starkov'un savaş mağlubu ülkesini kurtarabilecek özel bir gücü keşfetmesiyle başlıyor. Karanlıklar Diyarı'ndaki tehdidin büyümesiyle, Alina, Grisha isimli seçkin bir büyülü asker ordusuna katılıp bildiği her şeyden uzaklaşır. Gücünü geliştirmek için mücadele verdiği sırada, müttefiklerin ve düşmanların bir olabileceğini ve dünyadaki hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar. Karizmatik suçlulardan oluşan tehlikeli bir grubun da oyuna dahil olması, hayatta kalmak için sihirden çok daha fazlasının gerektirdiğini öğretecek.

BİZE ULAŞIN