Sophie Turner, The Staircase Kadrosuna Katıldı

Game of Thrones yıldızı Sophie Turner, HBO Max’in The Staircase Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Katıldı.

Giriş Tarihi: 03.06.2021 12:58

Game of Thrones'taki Sansa Stark rolüyle hafızlara kazınan Sophie Turner, HBO Max dizisi The Staircase'in kadrosuna dahil oldu. Turner, daha önce adı duyurulan oyuncular Colin Firth, Toni Collette, Parker Posey, Juliette Binoche ve Rosemarie DeWitt ile birlikte rol alacak.

Sekiz bölümden oluşacak olan dizi, 2001 yılında karısı Kathleen'i öldürmekle suçlanan Michael Peterson'ın davasıyla ilgili belgeler, çeşitli kitaplar ve aynı isimli belgesel dizisi The Staircase'den uyarlanacak.

Kathleen, merdivenlerden düştükten sonra öldü, ancak polis onun dövülmüş olabileceğinden şüphelendi ve bir kaza süsü ihtimaline göre hareket etti. Turner, Michael Peterson'ın evlatlık kızlarından Margaret Ratliff'i oynayacak.

Michael, 2003 yılında karısını ölümüne dövmekten suçlu bulundu ve şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Ancak 2011 yılında bir yargıcın önemli bir tanığın ifade verirken yalan söylediğine hükmetmesi üzerine yeni bir dava açıldı. 2017 yılında gözaltından serbest bırakıldı.

BİZE ULAŞIN