Bol Yıldızlı Filme Taylor Swift de Dahil Oldu

Taylor Swift, David O. Russell'ın yeni filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Giriş Tarihi: 03.06.2021 13:32

ABD'li pop şarkıcısı Taylor Swift'in ünlü yönetmen ve senarist David O. Russell'in yıldızlarla dolu yeni filminin oyuncu kadrosuna katıldı.

Son olarak Cats müzikalinin sinema uyarlamasında rol alan ve eleştirmen'lerden geçer not alamayan Taylor Swift, O. Russel'in detayları henüz paylaşılmayan yeni filminde bir kez daha beyazperdede şansını deneyecek.

Başrolünde Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek ve Zoe Saldana yer aldığı filmde Taylor Swift, Robert De Niro, Mike Myers, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts ve Alessandro Nivola'yı içeren dev bir yıldızlar kadrosuna katılıyor.

Halihazırda prodüksiyonunun tamamlandığı bildirilen film, 20th Century Studios aracılığıyla vizyona girecek. David O. Russell'ın yönettiği filmin hikayesi ve adı gizli tutuluyor.

The Fighter, Silver Linings Playbook ve American Hustle ile dört yılda beş Oscar adaylığı kazanan David O. Russell'ın Jennifer Lawrence'la birlikte çalıştığı 2015 yapımı "Joy"dan bu yana ilk uzun metrajlı filmi.

Swift, 2010 yılındaki romantik komedi "Valentine's Day"de Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper ve Taylor Lautner'la birlikte sinemaya adım attı. Swift'in diğer film çalışmaları arasında distopik drama "The Giver" ve animasyonlu Dr. Seuss filmi "The Lorax"ta seslendirme rolü yer alıyor. 2020'de Sundance Film Festivali'nde prömiyeri yapılan ve daha sonra Netflix'te yayınlanan "Miss Americana" belgeseline de konu oldu.

Swift, özellikle pandemi sırasında üretkendi ve arka arkaya iki beğenilen albüm "Folklore" ve "Evermore"u yayınladı.

BİZE ULAŞIN