Yeni Gossip Girl 8 Temmuz'da Yayınlanacak

HBO Max, Gossip Girl'ün yeni kadrosuyla ilk tanıtım videosu yayınladı ve prömiyer tarihini açıkladı.

Giriş Tarihi: 31.05.2021 11:47

HBO Max, Gossip Girl yeniden çevrimi için ilk tanıtım fragmanını yayınladı ve prömiyer tarihini 8 Temmuz olarak belirledi.

Dizide Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak ve Savannah Lee Smith yer alıyor.

2000'lerin popüler gençlik dizisi Gossip Girl tamamen yeni bir kadroyla yeniden çekiliyor. HBO Max tarafından uyarlanan yeni Gossip Girl, Temmuz 2021'de yayınlanacak. Yeni nesil zengin ve ünlü hazırlık okulu gençlerini içeren dizide aynı kalan tek şey Gossip Girl'ü seslendiren Kristen Bell oluyor.

Dizinin çekimleri Covid kaynaklı bir gecikmeden sonra, 2 Kasım 2020'de New York'ta başladı. 10 bölümlük yeni dizide, orijinal yapımın yaratıcıları Josh Schwartz ve Stephanie Savage imzası var.

2007-2012 yılları arasında yayınlanan Gossip Girl dizisi, Manhattan'da lüks yaşamlar süren bir grup gencin hikâyesini mercek altına alıyordu. Özellikle ilk sezonlarında geniş izleyici kitlesine ulaşan Gossip Girl, 2000'lerin dikkat çekici gençlik dizilerinden biri olarak akıllarda yer ederken; başrollerinde yer alan Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford, Penn Badgley ve Ed Westwick'in de yıldızını parlatarak sonraki yıllarda dikkat çekici projelerde yer almalarının önünü açtı. Özellikle Blake Lively ve Penn Badgley, Gossip Girl'ün ardından oldukça başarılı kariyerlere sahip oldu.

BİZE ULAŞIN