Resident Evil: Welcome to Raccoon City Yeniden Çekimleri Yapılıyor

Resident Evil: Welcome to Raccoon City'nin bazı sahnelerinin yeniden çekimi için sete geri dönüldü.

Giriş Tarihi: 25.05.2021 14:39

Dünyaca ünlü oyun serisi Resident Evil'a reboot filmi çekiliyor. Genç yıldız oyuncularla donatılan filmin çekimleri esasen tamamlandı. Ancak bazı sahneler için yeniden çekim istendi. Oyuncu kadrosunda bulunan Robbie Amell da Twitch üzerinden bir açıklamada bulunarak sete dönüş yaptığını bildirdi.

Johannes Roberts'ın yazıp yönettiği Resident Evil: Welcome to Raccoon City için sete geri dönüldü. Sony Pictures ve Constantin Films ortaklığıyla beyaz perdeye yeniden uyarlanan Resident Evil oyun serisi, gelmiş geçmiş en çok beğenilen korku aksiyon oyunları olarak biliniyor. Robie Amell şimdilerde sahne yeniden çekimleri için Toronto'da bulunan sette çalışıyor. Ancak bunun dışında bir ayrıntı bulunmuyor.

Son olarak oyun serisinden Resident Evil 8: Village oyuncularla buluştu. Bir filmden farksız hikayesiyle göz dolduran Resident Evil 8, Ethan Winters'ın hikayesini tamamladı. Bir sonraki oyunda Ethan'ın kızı Rose Winters'ın hikayesinin ele alınacağı biliniyor. Resident Evil serisi daha önce Milla Jovovich başrolüyle seri halinde çekilmişti. Ancak eleştirmenler ve izleyiciler bu seriden tatmin olmadı.

Robert Kulzer'ın yapımcılığını üstleneceği Resident Evil filminde Hannah John-Kamen, oyunların meşhur başkarakteri Jill Valentine'a hayat verecek. Kaya Scodelario, Claire Redfield'ı; Robbie Amell ise Chris Redfield'ı canlandıracak. Tom Hopper, Albert Weskel ile; Neal McDonough, William Birkin ile ve Avan Jogia, Leon karakteri ile Resident Evil'daki yerini alacak. Donal Logue'u ise Brian Irons olarak izleyeceğiz. Lily Gao ise Ada karakteriyle karşımıza çıkacak.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City, ülkemizde 3 Aralık 2021'de izleyici karşısına çıkacak. Yurt dışında ise 24 Kasım tarihi seçildi. Bu tarihte Ridley Scott imzalı Gucci filmiyle rakip olacak.

BİZE ULAŞIN