Spiral: From The Book of Saw, Testere Serisini Başarıya Götürdü!

Spiral: From The Book of Saw, Saw serisinin 1 milyar dolar kazanca ulaşmasını sağladı.

Giriş Tarihi: 24.05.2021 12:03

Darren Lynn Bousman'ın yönetmenliğini üstlendiği Testere devam filmi Spiral: From The Book of Saw'un gişede önemli bir kazanç elde ettiği açıklandı. 14 Mayıs tarihinden itibaren yurt dışında gösterimde olan film, Saw serisinin 1 milyar dolar kazanca ulaşmasını sağladı. Lionsgate bünyesindeki film, 21 farklı ülkenin sinemalarında vizyona girmişti.

Ülkemizde sinemaların açılmamasına karar verilmesiyle birlikte gösterime giremeyen Spiral: Testere Devam Ediyor, dünya çapında başarıya imza attı. Testere serisine ait 6. film olan Spiral: From The Book of Saw, Kuzey Amerika'da özellikle sevildi. Bölgede 2,991 sinemada gösterime giren film, 15.827 milyon dolar elde etti. Film vizyona girdiği günden bugüne, dünya çapında 22.547.700 dolar elde etti. Ama henüz Spiral, Godzilla vs Kong'un başarısının yakınına dahi yaklaşamadı. Godzilla vs Kong, açılışını 31.625.971 dolar ile yapmıştı. Toplamda ise 432.310.216 dolar kazandı.

Lionsgate'in dağıtım sorumlusu David Spitz, Saw serisinin 1 milyar dolara ulaşmasını şu sözlerle kutladı: "Twisted Pictures'da bulunan tüm dostlarımızı ve Saw efsanesinin ekibinde yer alan sinemacılar ile oyuncuları kutluyorum. Yıllar geçtikçe ortaklarımız mikro bütçeleri milyar dolar haline getirebilecek bir fenomene dönüştüren yenilikçi, yaratıcı, yeni fikirlere açık kişiler oldular."

Chris Rock, Samuel L. Jackson ve Max Minghella başrollü Spiral: From The Book of Saw şehirde yaşanan dehşet verici cinayetleri araştırmakla görevlendirilen iki dedektife odaklanıyor. Kıdemli bir dedektif olan Zeke Banks ve onun çaylak ortağı olan William Schenk, şehirde yaşanan korkunç cinayetleri soruşturmakla görevlidir. Dehşet veren cinayetlerin gizemini ortaya çıkarmaya çalışan Zeke, soruşturmayı ilerlettikçe kendisini katilin oyununun merkezinde bulur.

BİZE ULAŞIN