Emily in Paris'in 2. Sezon Çekimleri Başladı

Emily in Paris dizisinin ikinci sezon çekimeri Paris ve St. Tropez'de başladı.

Giriş Tarihi: 04.05.2021 09:37 Güncelleme Tarihi: 04.05.2021 09:39

İlk sezonu 10 bölümden oluşan Lily Collins başrollü Emily in Paris'in 2. sezonu için üretime başlandı. Netflix tarafından 2020'nin en popüler komedi dizisi olduğunu açıklanan Emily in Paris, ilk sezonunun yayınlandığı 2 Ekim'den sonraki ilk 28 günde 58 milyon hane halkı tarafından izlendi.

Chicago'da yaşayan hırslı, yirmi yaşlarında bir pazarlama yöneticisi olan Emily, şirketinin Fransız lüks bir pazarlama şirketini satın almasıyla beklenmedik bir şekilde hayalini kurduğu Paris'e gelir ve şirketin sosyal medya stratejilerini yenilemekle görevlendirilir. Emily'nin Paris'teki yeni hayatı, iş arkadaşlarını kazanırken, arkadaşlar edinirken ve yeni aşklar arasında gezinirken sarhoş edici maceralar ve şaşırtıcı zorluklarla doludur.

Collins'e eşlik eden ana oyuncu kadrosunda Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat ve Bruno Gouery yer alırken, yardımcı rollerde Kate Walsh, William Abadie ve Arnaud Viard yer alıyor.

Lily Collins, "Bir oyuncu, sanatçı ve yaratıcı olarak en anlamlı armağan, sanatınız aracılığıyla insanlarla bir şekilde bağlantı kurmaktır. Herkesin gülümsemek ve gülmek için bir neden aradığı bu sıkıntılı dönemde insanlara çok ihtiyaç duyulan rahatlamayı sağlayan bir projeyle ilişkilendirilmek onurdur. Emily'yi oynamak bana sadece kendim hakkında değil, aynı zamanda çevremdeki dünya hakkında da daha çok şey öğretti. Bu dersleri genişletmek, büyümeye devam etmek, bu güzel şehir ve Emily ile tüm karakteri hakkında daha fazla şey öğrenmek için 2. Sezonla Paris'e geri döndüğüm için daha mutlu olamazdım." diyor.

BİZE ULAŞIN