Angelina Jolie'li Eternals'tan İlk Görüntüler Geldi

Akademi Ödüllü Chloé Zhao'nun yönetmenliğini üstlendiği başrolünde Angelina Jolie'nin yer aldığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmi Eternals'tan ilk görüntüler paylaşıldı.

Giriş Tarihi: 04.05.2021 13:44 Güncelleme Tarihi: 04.05.2021 13:45

Nomadland ile Oscar'da tarih yazdıktan sonra Chloé Zhao, Marvel Sinematik Evreni ile bir sonraki başarısına doğru ilerliyor. 5 Kasım 2020'de gösterime girmesi planlanan Eternals'ın Disney + 'da çevrimiçi olmak yerine sinemalarda yayınlanması bekleniyor.

'WandaVision' ile başlayan Marvel Sinematik Evreni 4'üncü fazında filmler izleyici karşısına çıkacak. Temmuzda 'Black Widow' ile birlikte tam bir yıl içerisinde 7 MCU filmini gösterime sokacak olan Marvel, evrenin 4'üncü faza nasıl geldiğini özetleyen ve 4'üncü faz filmlerinden görüntü ve bilgilerin yer aldığı özel bir tanıtım yayınladı.

Tanıtımda Oscar ödüllü Chloe Zhao'nun yönettiği, oyuncu kadrosunda Angelina Jolie'nin yer aldığı 'Eternals'tan ilk görüntüler de yayınlandı.

Marvel Studios'un Eternals resmi özetinde "Avengers: Endgame olaylarının ardından, beklenmedik bir trajedi onları gölgelerin dışına çıkarıp insanlığın en eski düşmanı The Devants'a karşı yeniden bir araya gelmeye zorluyor" yazıyor.

Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden gibi yıldız oyuncuları Marvel'da kahraman yapan Eternals filminin konusu şöyle; kozmik varlıklar olan Celestiallar'ın milyonlarca yıl önce insanlar üzerinde deneyler yaparak Eternallar ve Deviantlar'ı yaratma hikayesini anlatıyor. Süper güçlere sahip iki grup, hangi ırkın daha yüce olduğunu kanıtlamak için tarih boyunca birbiriyle mücadele ediyor.

BİZE ULAŞIN