Steven Spielberg İmzalı West Side Story Fragmanı Yayınlandı

Steven Spielberg, efsaneleşmiş müzikallerden biri olan West Side Story'yi yeniden beyazperdeye taşıyor.

Giriş Tarihi: 27.04.2021 11:08 Güncelleme Tarihi: 27.04.2021 12:00

Kültleşmiş filmlerin yönetmeni Steven Spielberg'ün yeniden yapımı West Side Story bu yıl sinemalara geliyor. 93. Akademi Ödül Töreni sırasında Steven Spielberg'ün imzasını attığı müzikal film uyarlaması West Side Story'nin ilk fragmanı yayınlandı.

Birbirine düşman iki sokak çetesinde olmalarına rağmen birbirine aşık olan Tony ve Maria'nın hikayesini anlatan filmde, bolca dans, çete savaşları ve romantik sahneler yer alıyor. Başrollerinde Ansel Elgort ve Rachel Zegler'in yer aldığı yeniden uyarlamanın 10 Aralık'ta vizyona girmesi planlanıyor.

Romeo ve Juliet'ten esinlenen Stephen Sondheim'ın West Side Story müzikali, ilk olarak 1957'de sahneye çıktı. Ardından 1961'de Natalie Wood'un Maria ve Richard Beymer'in Tony olarak başrollerini paylaştığı film geldi.

Tony Kushner, tarafından kaleme alınan bir senaryoyu içeren Spielberg'in versiyonu, orijinal film uyarlamasından 60 yıl sonra hayata geçiyor.

Yeni West Side Story başlangıçta geçen Aralık ayında yayınlanacaktı ancak salgın nedeniyle ertelendi. Yapımın görünen ölçeği göz önüne alındığında, gerçek bir tiyatroda gerçekten deneyimlenmesi gerekiyormuş gibi görünüyor.

BİZE ULAŞIN