Love, Death & Robots 2. Sezonu 14 Mayıs'ta Geliyor

Yetişkinlere yönelik animasyon antolojisi Love, Death & Robots sarsıcı bir şekilde geri dönüyor. Love, Death & Robots 2. Sezonu 14 Mayıs'ta yayında.

Giriş Tarihi: 21.04.2021 13:46

Uzak gezegenlerdeki çılgın maceralar, insanı can evinden vuran rahatsız edici karşılaşmalar... Emmy ödüllü antoloji dizisi Love, Death & Robots yepyeni kışkırtıcı öykülerle geri dönüyor.

Netflix tarafından yayınlanan yeni fragmanda Love, Death & Robots'un 2. sezonunun 14 Mayıs'ta yayınlanacak açıklanırken, 3. sezonunun 2022'de geleceği belirtiliyor.

Tim Miller, David Fincher, Jennifer Miller ve Joshua Donen'ın imzasıyla hazırlanan Love, Death & Robots, her bölümü birbirinden farklı bilim kurgu hikayeleri sunuyor.

Love, Death and Robots'un ilk sezonu 15 Mart 2019'da yayınladı. İlk sezonu bilimkurgu, fantezi, korku ve komedi türlerini kapsayan 18 anime hikâyeden oluşan dizi, Netflix kullanıcıları tarafından ilgiyle karşılandı ve kısa sürede Netflix'in en popüler içerikleri arasına girmeyi başardı. Netflix, dizinin ikinci sezonunda da +18 yaş sınırlamasının korunacağını söyledi.

BİZE ULAŞIN