Call My Agent!'ın 5. Sezonu ve Filmi Geliyor

Fransız televizyon dizisi Call My Agent!'ın 5. sezonu ve sinema filmi için hazırlıklara başlandı.

Giriş Tarihi: 16.04.2021 14:24

Call My Agent!, Netflix'teki büyük başarısının ardından beşinci sezon geri dönüyor. Dizinin dördüncü sezondan sonra sona ermesi planlanmıştı ancak başka bir sezonun yanı sıra bir yan filmin de geliştirilmekte olduğu doğrulandı.

Paris'te geçen komedi-drama, bir grup karizmatik ünlü yetenek ajanının denemelerini ve sıkıntılarını takip ediyor. Keskin senaryosu ve mizahıyla büyük beğeni toplayan Call My Agent!'da hepsi kendilerinin abartılı bir versiyonunu oynayan Juliette Binoche, Monica Bellucci, Isabelle Huppert ve Sigourney Weaver'dan yıldız uyarlamaları yer alıyor.

Call My Agent!, 2019'da Netflix'e gelmeden önce ilk kez genel France 2 kanalında yayınlandı ve uluslararası takipçilerin ilgisini çekti.

Yeni diziden önce gelecek olan filmin Camille Cottin'in karakteri Andrea'ya odaklanacağı bildirildi. Tartışılan hikayelerden biri, Andrea'nın işe gitmeyi düşündüğü New York'ta bir anlatı seti içeriyor. Filmin bu yılın sonunda veya 2022'nin başlarında çekime başlaması bekleniyor.

Beşinci sezon yeniden başlatılacak ve tüm önemli orijinal oyunculara yer vermesi umuluyor.

Dizinin yapımcılarından Harold Valentin, "Bu dizi biyolojik bir şov değil, profesyonel bir ortamda oluşan ve iniş çıkışlarla birlikte güçlenen bir aile ile ilgili, bu yüzden elbette bu aileyi yeniden birleştirmek istiyoruz" dedi.

BİZE ULAŞIN