Todd Field, Yeni Filminde Cate Blanchett'la Çalışacak

Todd Field, 15 yıl sonra Cate Blanchett'la sinemaya dönüyor

Giriş Tarihi: 13.04.2021 15:33

Todd Field, nihayet bahsi geçen birçok projesi rafa kalktıktan sonra kameranın arkasına geçiyor olabilir. "In the Bedroom" ve "Little Children"ın yönetmeni, aynı zamanda kaleme aldığı "TAR" filminde Oscar ödüllü Cate Blanchett'la birlikte çalışacak. Focus Features filmin arkasındaki şirket olacak. Detaylar gizlilik içinde tutuluyor ama haberi veren Deadline'a göre prodüksiyon sonbaharda başlayacak.

Field, 2006'dan bu yana bir film yönetmedi ancak, bu on beş yıllık aradan sonra birkaç projede birden adı geçiyor. Olabilecekler listesinde Daniel Craig'in başrolünü üstleneceği "The Creed of Violence" ve Michael Hastings'in bir makalesinin uyarlaması olan "America's Last Prisoner of War" da bulunuyor. Bu noktada, Field'ın yönetmen koltuğunda uzun süre yer almaması, filmler arasındaki en uzun molalar için isminin Terrence Malick gibi isimlerle anılmasına sebebiyet verdi.

Field, gaha önce "Little Children" ve "In the Bedroom" filmlerinin senaryolarını yazdığı için Oscar'a aday gösterildi. Field, kariyerine "Eyes Wide Shut" ve "Ruby in Paradise" filmlerinde rol alan bir aktör olarak başladı. Blanchett, bu filmden sonra Guillermo del Toro'nun "Nightmare Alley" filminde Bradley Cooper ve Rooney Mara karşısında ve Eli Roth'un "Borderlands" video oyunu uyarlamasında rol alacak. Ayrıca Evelyn Waugh'un "Brideshead Revisited" romanına dayanan bir mini dizide rol alacağı bildirildi.

Focus Features kısa süre önce, Carey Mulligan ve en iyi film de dahil olmak üzere altı Oscar adaylığı kazanan intikam gerilim filmi "Promising Young Woman"la kritik bir başarı yakaladı. Diğer Focus filmleri arasında Matt Damon'la birlikte rol aldığı bir suç gerilim filmi olan Tom McCarthy'nin "Stillwater"ı ve Oscar Isaac, Tye Sheridan, Tiffany Haddish ve Willem Dafoe'nun başrollerini paylaştığı Paul Schrader'in "The Card Counter" adlı filmi yer alıyor.

Beyazperde

BİZE ULAŞIN