Friends Özel Bölümünün Çekimleri Başladı

Ve sonunda Friends'in yeni bölümünün çekimleri başladı.

Giriş Tarihi: 12.04.2021 14:33

Friends ekibini yeniden bir araya getirecek özel bölümün çekimleri başladı. "Friends Reunion" (Yeniden Birleşme) adı verilen özel bölüm HBO Max'de henüz netleşmeyen bir tarihte yayınlanacak.

Tüm zamanların en popüler sit-com dizilerinden Friends yakında özel bölümü ile HBO Max platformuna gelecek. Çekimleri uzun süredir ertelenen dizi nihayet sete çıktı.

Popüler dijital içerik uygulaması HBO Max, Şubat 2020 itibariyle yayın hayatına başladı. Platformun ilk büyük içeriklerinden bir tanesi efsane Friends dizisinin özel bölümü olarak duyuruldu. Tek seferlik uzun bölümün Mayıs ayında prömiyeri yapılması planlanıyordu. Fakat COVID-19 salgını nedeniyle ekibin buluşması süresiz olarak ertelendi.

1994 yılında ilk bölümü ile NBC ekranlarına gelen Friends dizisi 10 sezon boyunca hayatta kaldı. 2004'te ekranlara veda eden yapım geride 236 bölümlük bir külliyat bırakırken; kült diziler arasında yer almaya başladı. JenniferAniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc ve David Schwimmer halen daha eskimeyen bir komediye imza attı. Aradan geçen 17 yılın ardından ekip yeniden bir araya geldi.

BİZE ULAŞIN